Neki to vole zločesto

Autor: Teresa Medeiros

ocjena: 1 / 5

Engleska, 1805. godine.

Krevet je veliki jedrenjak, noć je more, a on je luda avantura u kojoj ona ponire u ludi vrtlog osjećaja i ne želi se izvući iz njega. Drhtaji užitka bili su sve brži i jači, i mogli su svaki čas prijeći u ekstazu. Iznenada netko bolno zastenje, a Catriona bi se zaklela da je to bio njezin glas. Nato se začuje bum-bum, bum-bum, cijeli zid kreveta počne se tresti, a netko udari u dreku kao da se mačke pare, tako glasno da se Catrioni naježiše dlačice na vratu.

Takva je atmosfera, a radnja prati gorsku ljepoticu Catrionu Kincaid koja upada u nevolju i traži pomoć Sir Simona Wescotta, osramoćenog plemića i ozloglašenog skitnice. Spremna mu je ponuditi i bogatstvo i slobodu, ali ni ne sanja da će opaki lovac biti dovoljno hrabar da zahtijeva mnogo senzualniju nagradu…

O autoru

Teresa Medeiros

Teresa Medeiros napisala je svoj prvi roman u dobi od dvadeset i jedne godine i od tada je osvojila srca i čitatelja i kritičara. Sve njezine knjige bile su nacionalni bestseleri, na listama bestselera New York Timesa, USA Today i Publishers Weekly. Trenutno ima više od 10 milijuna tiskanih knjiga.