Predstavljanje knjige „Šarenko i Tmurko“

25.2.2023

Udruga Srce održala je promociju dječje slikovnice „Šarenko i Tmurko“ u Gradskoj knjižnici Marko Marulić pred prepunom dvoranom.

Udruga Srce održala je promociju dječje slikovnice „Šarenko i Tmurko“ u Gradskoj knjižnici Marko Marulić pred prepunom dvoranom. Obogatili smo našu društvenu zajednicu za edukativnu slikovnicu koja teži da nas pretvori u jedne velike, iskrene i plemenite Šarenke. Osmijeh na dječjim licima sa slikovnicom u krilu u potpunosti je opravdao projekt „Od Srca za dječja srca“. Zahvaljujemo našim članovima koji su obogatili ovaj događaj i bili pokretačka snaga stvaranja „Šarenka i Tmurka“. Hvala Nakladi Fragment, Split.

Hvala Gradskoj knjižnici Marko Marulić s Renatom Vojvodić i Katarinom Sovulj. Hvala Eli Božinović i Matei Katić. Zahvaljujemo klapi OŠ Visoka s voditeljicom Helenom Pelić i učenicima OŠ Mertojak s učiteljicom Ivkom Kavelj na izuzetnom glazbenom i dramskom nastupu. Hvala Dajani Škrobici, predsjednici Udruge Srce koja je podržala umjetničke slobode svih sudionika. Beskrajno hvala vjernim, vrijednim i pouzdanim volonterima za svu pomoć i podršku. I tebi Adriane, koji si se po prvi put ubacio u voditeljske vode, uz svoje poslove osobnog asistenta i psihološke potpore članovima Udruge, hvala.

Jer kako je rekla Dajana: “Velika kutija mašte je otvorena pa kako budemo grabili iz nje za daljnja stvaranja, bit ćete obaviješteni u želji da vas potaknemo na akciju i poručimo svima da sve što se srcem radi najbolje se vidi.“ ❤️ Hvala našim fotografima Leu Nakiću i Branimiru Lešiću koji nisu dozvolili da sutra zaboravi jučer.