Predali smo prikupljene knjige za COO „Juraj Bonači“ Split

10.4.2017

U petak, 7. travnja 2017. u 11.00 sati predali smo prikupljene knjige, slikovnice i udžbenike za COO „Juraj Bonači“ iz Splita.

Osim građana koji su se i ove godine odazvali i darovali svoje slikovnice i knjige, naše donacije, akciji su se odazvale i izdavačke kuće Alka Script i Školska knjiga.

Korisnici Centra za odgoj i obrazovanje “Juraj Bonači” organizirali su malu predstavu u velikoj dvorani Središnje knjižnice. Predstavi su prisustvovali ravnatelj GKMM Dražen Šaškor, koji je u ime Knjižnice od voditeljice Odjela Firule Neve Stanojević primio zahvalnicu, voditeljica i djelatnice Odjela za djecu i mlade koje su pokrenule akciju i djelatnice COO „Juraj Bonači“ koje su zdušno sudjelovale u formiranju donacije i pripremi predstave, kao i prvaši OŠ Lučac i gitaristi Udruge Glazbene niti ljubavi koji su događaj popratili pjesmom i svirkom. Osim prikupljenih knjiga, uručili smo im i prigodne uskrsne darove koje su za polaznike Centra izradila djeca iz OŠ Pojišan pod vodstvom djelatnica OŠ Trilj, kao i valentinovske čestitke koje su izradila djeca na likovnoj radionici u organizaciji Udruge Vlaho Bukovac.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u donaciji i bili dio ove humane i lijepe priče, a dašak atmosfere donosimo u slikama!