Početak rada na terenu Bibliobusne službe GKMM-a

31.3.2023

Županijska bibliobusna služba Gradske knjižnice Marka Marulića Split kreće na teren u ponedjeljak, 27. ožujka.

Raspored dolazaka te vrijeme zadržavanja na pojedinim lokacijama dostupni su OVDJE. Na poveznici možete preuzeti i pristupnicu za učlanjenje

Prva dva tjedna su tjedni uhodavanja. Kolegice iz bibliobusne službe dijelit će pristupnice i raspored bibliobusa do srpnja 2023, kao i brošuru o važnosti čitanja. Djeci i mladima roditelji trebaju potpisati pristupnice kako bi se učlanili.

Prilikom učlanjenja potrebno je dostaviti i sliku za iskaznicu – osobno ili na mail: bibliobus@gkmm.hr, a bibliobusna služba bit će dostupna i na mobitel 091/622-9391 od ponedjeljka do petka od 7. 30 do 14.30 sati. Cijena izrade iskaznice je 2 eura, a članarina za 2023. godinu je besplatna za sve korisnike koji se učlane u bibliobusnu službu.

Iskaznicu sa pravilima posudbe korisnici će moći preuzeti sljedeći put kada bibliobus dođe u njihovo mjesto.

Slobodno obavijest proslijedite ustanovama na vašem području poput škola i vrtića. U slučaju bilo kakvih izmjena obavijesti će biti dostupne na našem webu.

Županijska bibliobusna služba Gradske knjižnice Marka Marulića Split uspostavljase nakon 30 godina zahvaljujući EU projektu „Za dobre vibre – čitaj libre“, sufinanciranom od strane EU iz Europskog socijalnog fonda te Državnog proračuna Republike Hrvatske. Nositelj projekta je Gradska knjižnica Marka Marulića Split, a partner je Splitsko-dalmatinska županija. Više o projektu možete doznati OVDJE.