Predstavljanje knjige Ljubice Uvodić-Vranić „Avantura u medijima”

Za odrasle popularna psihologija predstavljanje knjige

Dodaj u kalendar

20.12.2023

Početak

18:30

Kraj

20:00

Svoju četvrtu knjigu autorica je posvetila promišljanju o medijima, a uključuje bilješke, zapise i pripreme za razgovore u novinama, na televiziji, radiju te javnim radionicama

Teme iz popularne psihologije postale su neizostavan dio javnog prostora, a značajan doprinos tome dala je Ljubica Uvodić-Vranić. S više od tisuću televizijskih nastupa na Hrvatskoj televiziji i kontinuiranom suradnjom u emisiji “Avantura promjene” na Hrvatskom radiju od 2012., Ljubica je postala prepoznatljivo lice u popularizaciji psihološke edukacije.

Ako ste ikada razmišljali o tome zašto se ljudi ponašaju na određeni način prema vama ili zašto se sami ponašate drugačije nego što biste željeli, Ljubica Uvodić-Vranić ima odgovore. Njezini priručnici iz popularne psihologije pružaju dublje razumijevanje vlastitih osjećaja i pružaju smjernice za primjenu u svakodnevnom životu.

U svojoj najnovijoj knjizi „Avantura u medijima“, Ljubica istražuje različite aspekte emocionalnosti i ponašanja. Kroz četiri poglavlja –  „Mi sami“, „Mi i drugi“, „#Susjedstvo, selo, grad, zajednica“ i „Avantura u medijima“ – autorica nas vodi kroz teme poput euforije, ljutnje, empatije, promjena, blagdana u obitelji te uloge medija u oblikovanju naših odnosa.