Video prezentacija poruke Prem Rawata

26.3.2021

ČETVRTAK, 20. STUDENOG 2014. Knjižnica Trstenik u suradnji s Društvom za osobni razvoj organizira video prezentaciju poruke Prem Rawata u četvrtak, 20. studenog s početkom […]

ČETVRTAK, 20. STUDENOG 2014.

Knjižnica Trstenik u suradnji s Društvom za osobni razvoj organizira video prezentaciju poruke Prem Rawata u četvrtak, 20. studenog s početkom u 18 sati.

“Unutar tebe je najnevjerojatniji osjećaj koji uopće možeš zamisliti. Sve što tražiš, što si tražio cijeli svoj život, uvijek je bilo upravo u tebi. Kada pogledaš unutra, pronaći ćeš radost koju si oduvijek želio. To je taj dar koji imaš.”
Prem Rawat

O Prem Rawatu:
Riječi mira – Words of Peace je neovisna dobrotvorna zaklada uspostavljena od strane ljudi koji žele podijeliti ovu snažnu i jedinstvenu poruku. Organizacija je domaćin projektima za mir diljem svijeta i događanjima uživo sa Prem Rawatom, proizvodi videomaterijale i vlastite materijale za učenje i podržava sve veći broj međunarodnih volontera koji dijele mišljenje da je mir ljudska potreba, da je stvaran mir moguć, te da započinje sa svakime od nas.

Dijeljenje ove poruke mira sa svijetom je Prem Rawatovo životno djelo. Već više od 50 godina on se obraća slušateljstvu pomažući da se njihovi životi promijene na bolje. Prozvan je globalnim “Ambasadorom mira”. Prem Rawat govori ljudima diljem svijeta o mogućnosti pronalaženja mira iznutra – ne kao neki utopijski ideal ili odsustvo sukoba, nego kao stvarno, osobno iskustvo. Njegov jedinstven pristup čini ovaj proces otkrivanja lako dostupnim i ugodnim.
Prem Rawat usmjerava svoju poruku na svakog pojedinca, neovisno o njegovim uvjerenjima, okolnostima ili odgoju.

Ulaz je besplatan!