Utrka 1000 otoka, putopisna tribina iz ciklusa ”Tamo, tamo da putujem…”

26.11.2020

Na našoj putopisnoj tribini u četvrtak, 12. siječnja 2012. u 18 sati gostuje Udruga Crno Bili Svit iz Sutivana sa svojim multimedijskim putopisnim projektom Utrka […]

Na našoj putopisnoj tribini u četvrtak, 12. siječnja 2012. u 18 sati gostuje Udruga Crno Bili Svit iz Sutivana sa svojim multimedijskim putopisnim projektom Utrka 1000 otoka, a prezenteri će biti Franjo Mlinac i Valerio Radmilović. Na njihovim stranicama www.1000-otoka.com možete pronaći još informacija ako vam bude trebalo. Epizode 23.12. potražite na ovom linku: http://goo.gl/tqIeH.

Zahvaljujući velikodušnosti inozemnih sponzora kroz nekoliko dana čitav do sada mukotrpno snimljeni materijal bit će dostupan online. 14 kompletnih epizoda + 4 prateća dokumetarca bit će na raspolaganju za razgledanje i uživanje u ovom usljed trajnosti već povijesnom projektu. U montaži su još epizode sa Cresa i Krka, koje će zaključiti prvi dio serijala koji je pokrio sve veće naseljene otoke, a dok se vi oduševljavate do sada urađenim, članovi udruge Crno Bili Svit iz Sutivana – pokretači projekta, sakupljaju nove snage i svježa novčana sredstva da bi nastavili sa obilaskom manjih naseljenih otoka raštrkanih po našem opjevanom jadranskom arhipelagu.