“Transformacija osobnih mogućnosti” – besplatne radionice osobnog razvoja

23.3.2021

PONEDJELJAK, 6. LISTOPADA 2014.   “Transformacija osobnih mogućnosti” – besplatne radionice osobnog razvoja u organizaciji Syncro trening centra i GKMM Povodom obilježavanja međunarodnog Tjedna cjeloživotnog […]

PONEDJELJAK, 6. LISTOPADA 2014.
 

“Transformacija osobnih mogućnosti” – besplatne radionice osobnog razvoja u organizaciji Syncro trening centra i GKMM

Povodom obilježavanja međunarodnog Tjedna cjeloživotnog učenja Syncro Trening Centar organizira niz predavanja i radionica s temom važnosti ulaganja u cjeloživotno obrazovanje, osobni i profesionalni napredak.
“Ontološki coaching – Transformacija osobnig mogućnosti” održat će se 6. listopada od 17:30 do 20:00 u velikoj dvorani Gradske knjižnice Marka Marulića, Slobode 2, Split.
Polaznici radionica upoznat će se pobliže s metodom ontološkog coachinga i snagom tranformacijskog rada koji pomaže ljudima da izađu izvan ustaljenih obrazaca razmišljanja i djelovanja koji za njih ne funkcioniraju te da pronađu nova i kreativna rješenja, u obiteljskom, osobnom ili poslovnom okruženju. Rad se bazira se na poznatoj ideji kako smo sami tvorci vlastitog iskustva i kvalitete života, a uz iznimnu metodu transformacijskog, odnosno ontološkog coachinga i iskustvenog učenja, uspijeva polazniku znanje pretočiti u mudrost.
Radionice će održati dipl. psiholog i trener Maja Darija Škrljak i dipl. biolog, trener i coach Juraj Boljat iz Syncro Trening Centra.
Radionice su otvorene za sve uz prethodnu najavu zbog ograničenig broja mjesta. Molimo Vas najavite nam svoj dolazak na e-mail: trainings@syncro.hr ili na broj telefona: 0912993280, kontakt osoba Tanja Levar Kovačević.
U sklopu ciklusa radionica Syncro Trening Centra besplatne radionice održavaju se i u Varaždinu, Osijeku i Rijeci prema rasporedu koji možete naći na Syncro Trening Centar web.

Veselimo se susretu!