Tomislav Budak: “Transformacija karmičkih obrazaca”

13.11.2020

Srijeda, 31. ožujka 2010. u 18:00 Prezentacija će biti multimedijalna, praćena brojnim ilustracijama i vizualnim primjerima, a trajat će otprilike dva sata. Dobit ćete uvid […]

Srijeda, 31. ožujka 2010. u 18:00

Prezentacija će biti multimedijalna, praćena brojnim ilustracijama i vizualnim primjerima, a trajat će otprilike dva sata.

Dobit ćete uvid u širu pozadinu karmičkih procesa, čovjekovu multidimenzionalnu prirodu, strukturu Kreacije, kao i pregled sredstava koja omogućuju samoostvarenje.

Nakon prezentacije moći ćete kupiti i knjigu po promotivnoj cijeni od 170 kuna, a sve dodatne informacije o radu Tomislava Budaka možete pronaći na njegovoj web stranici www.tomislavbudak.com

Tekst iz pogovora knjige:

“Karmički obrasci jesu svi duševni sadržaji pohranjeni u našoj podsvijesti koji nas opterećuju nepoželjnim tjelesnim stanjima, emocijama ili mislima. Nalik su pokvarenoj ploči koja se stalno i uporno ponavlja pa umjesto da ostvarujemo životne ciljeve, mi se vrtimo u krug.
Mnoge osobe svjesne su svojih ograničavajućih životnih modela i željele bi iz njih izaći, ali ne mogu jer ne znaju kako. Moguće je biti snažno motiviran za rješavanje vlastitog problema, a ne imati i odgovarajuća tehnička sredstva. Iz tog je razloga neophodno posjedovati određenu količinu znanja koje omogućuje ispravnu detekciju uzroka problema te njegovo efikasno rastvaranje.
Knjiga koju držite u rukama bavi se takvom tehnologijom. Ona nudi do sada nepoznate intervencijske metode i demistificira mnoge elemente osobnog razvoja za koje se još donedavno mislilo da nikada neće biti razjašnjeni. Sustavi kojima se knjiga bavi namijenjeni su odlučnima – njihova je primjena jednostavna, a način rada izravan i usmjeren prema suočavanju s uzrocima karmičkih problema. Ukoliko ste spremni mijenjati se, ovo je sustav koji omogućuje promjenu te uspješno rješavanje i najtvrdokornijih problema.”