Tamo, tamo da putujem.. “Peru i mrvicu Bolivije..” gost: Damir Dlaka

13.3.2021

ČETVRTAK, 22. SVIBNJA 2014.   Damir Dlaka po struci je magistar tehničkih znanosti, a radi u tvrtci Ericsson Nikola Tesla. Smatra se sretnom osobom jer […]

ČETVRTAK, 22. SVIBNJA 2014.
 

Damir Dlaka po struci je magistar tehničkih znanosti, a radi u tvrtci Ericsson Nikola Tesla. Smatra se sretnom osobom jer je svoju strast prema putovanjima uspio pretvoriti u stvarnost. 

Obišao je sve strane svijeta;bio je u Japanu, Keniji, Tanzaniji, Tunisu, Kataru i proputovao cijelu Europe, a na tribini će predstaviti svoje zadnje putovanje u Južnu Ameriku,
Putovanja su mu omogućila upoznavanje mnogo divnih ljudi, krajolika, običaja, i vjerovanja te razbijanje medijski kreiranih krivih predodžbi i nametnutih društvenih predrasude. Upravo s tim ciljem održati  će predavanje na temu “Peru i mrvicu Bolivije”.

Biti će tu riječi o zanimljivostima vezanim za određene krajolike, o ljudima koji su se prilagodili na neobične životne uvjete, o običajima i vjerovanjima lokalnog stanovništva, a sve to će biti popraćeno prekrasnim fotografijama prirodnih ljepota, krajolika, gradova, ljudi i životinja.