“Tamo, tamo da putujem…”, gost je Tomislav Perko

12.1.2021

Četvrtak, 12. svibnja 2011. u 18:00 “Putovanje u doba recesije”, sedma putopisna tribina iz ciklusa “Tamo, tamo da putujem…”, gost je Tomislav Perko Tomislav Perko, […]

Četvrtak, 12. svibnja 2011. u 18:00

“Putovanje u doba recesije”, sedma putopisna tribina iz ciklusa “Tamo, tamo da putujem…”, gost je Tomislav Perko

Tomislav Perko, 26-godišnji apsolvent na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, zadnje dvije godine slijedi svoj san – putuje svijetom. Pošto je on samo jedan od mnogobrojnih siromašnih studenata, našao je način kako putovati za svega 50-ak kuna dnevno. Autostopiranje, surfanje po kaučima, anegdote s avantura po Europi i Bangladešu, informacije o tome kako naći sponzora za putovanja i najave novih avantura – sve to možete čuti i vidjeti u četvrtak, 12. svibnja u 18:00, u velikoj dvorani Središnje knjižnice.
Tomislav Perko u zadnje vrijeme je dosta prisutan i u medijima: na HRT-u u emisiji “Dobro jutro Hrvatska” i “8. katu” s Danijelom Trbović, te na Novoj TV u emisiji InMagazin. U Zagrebu je održao par predavanja, a gostovao je na Tjednu dobre knjige u Zagrebu na poziv Hrvoja Šalkovića te na predavanjima Udruge “Oko svijeta” u Zagrebu i “Hrvatskog kluba putnika” u Šibeniku.
Sve dodatne informacije o Tomislavu pronađite na njegovoj Facebook stranici Thomas Love's adventures koja broji preko 5300 članova ili na blogu na stranicama Večernjeg lista.