Snaga promjene predavanje Tulkua Lobsanga Rinpochea

31.5.2022

Predavanje je otkazano!   Tulku Lobsang Rinpoche, veliki je budistički majstor kojeg imamo priliku upoznati od 5. do 9. lipnja u Splitu kroz program „Tibetanska […]

Predavanje je otkazano!

 

Tulku Lobsang Rinpoche, veliki je budistički majstor kojeg imamo priliku upoznati od 5. do 9. lipnja u Splitu kroz program „Tibetanska mudrost s krova svijeta“. 

Tibetanski majstor, učitelj medicine, budizma i astrologije premošćuje svjetove i prevodi drevnu istočnjačku mudrost u praktične savjete današnjeg vremena.

Rođen je u tradicionalnoj regiji Amdo na Tibetu 1976. godine, a svoje obrazovanje započeo je u dobi od šest godina, ulaskom u samostan tradicije Bon. U dobi od 13 godina prepoznat je kao osma reinkarnacija Nyentse Lame, ustoličen te dobiva intezivno medicinsko obrazovanje, astrologiju i široku lepezu učenja budizma. Njegovo tradicionalno podrijetlo, ljubaznost i karizmatični, izravni stil  čine ga fenomenalnim učiteljem i prenositeljem tibetanske kulture i tradicije.

„SNAGA PROMJENE“ jedna je od niza tema Tulkua Lobsanga s  kojom će se predstaviti u gradskoj knjižnici. Tema je pogodna vremenu u kojem se nalazimo. Bez obzira kakva se promjena događa, ako je znamo pravilno koristiti, snaga promjene ostvaruje sve naše snove.

“Ne možemo zaustaviti promjenu koja se upravo događa. Svejedno će se dogoditi. Ali moguće je učiti iz ove promjene. Moguće je iskoristiti ovu promjenu i postati bolji svijet i bolje društvo.

Nikad nije bilo važnije promijeniti svijet. A promjena je moguća. Ako promijeniš sebe, možeš promijeniti svijet.” Tulku Lobsang Rinpoche

Predavanje će se održati na engleskom jeziku.

 

 

Raspored programa

 5. 6., 10:00- 12:00 i 13:30- 16:00 /divota yoga garden

    Radionica “TSA LUNG / SNAGA DAHA”

  5.6 i 6.6., 20:00- 20:45 / Divota yoga garden

     VOĐENA MEDITACIJA

  7.6., 18:30 – 20:00 / Gradska knjižnica Marka Marulića

    “SNAGA PROMJENE” predavanje TULKUA LOBSANGA RINPOCHEA

  8.6 i 9.6., 18:00- 21:00 / Divota yoga garden  

     Dvodnevna radionica “VJEŽBA PET ELEMENATA“

 

Organizator: Divota yoga garden, Plinarska 27, Split, Croatia

Kontakt:  yogagarden@divota.com  / +385 91 404 11 99