Prvi samostalni koncert polaznika Male škole gitare na bazi sluha GKMM

16.2.2021

PETAK, 3. SVIBNJA 2013. Čast nam je i zadovoljstvo najaviti prvi samostalni koncert polaznika “Male škole gitare na bazi sluha” koji će se održati u […]

PETAK, 3. SVIBNJA 2013.

Čast nam je i zadovoljstvo najaviti prvi samostalni koncert polaznika “Male škole gitare na bazi sluha” koji će se održati u velikoj dvorani Središnje knjižnice 3. svibnja u 19:00 sati.
Koncert će voditi Damir Mimica, idejni pokretač ove male škole koji je imao želju i volju da djecu poduči osnovama sviranja gitare, a sama najava njihovog koncerta govori nam koliko je bio uspješan. Koncert će se održati uz pratnju na mandolini, gimnazijalke Mirje Biočić, članice KUD-a Jedinstvo.
“Mala škole gitare na bazi sluha” održavala se ove zime tijekom školskih praznika sa 18 polaznika. Njih 12 koji će nastupiti na koncertu, nastavili su pohađati i individualne satove kod g. Mimice. Nabrojimo ih redom: Katarina Crljen , Marita Crljen, Josip Čagalj, Magdalena Dilber, Zara Dominović, Noa Igrec, Marin Kovačić, Petra Kovačić, Mirta Marković, Lara Mihajlov, Marko Tresić Pavičić i Anthony Vilanca.
Jedva čekamo da ih čujemo i podijelimo im diplome za završeni 1. stupanj gitare na bazi sluha.