Prezentacija o pozitivnim efektima Tui Na masaže na djecu s autizmom

10.3.2021

SUBOTA, 26. TRAVNJA 2014.   Prezentaciju o pozitivnim efektima Tuina massage na djecu s autizmom s ciljem da se roditeljima i starateljima djece približi znanje […]

SUBOTA, 26. TRAVNJA 2014.
 

Prezentaciju o pozitivnim efektima Tuina massage na djecu s autizmom s ciljem da se roditeljima i starateljima djece približi znanje o ovoj jedinstvenoj terapiji koja je pokazala izuzetne rezultate u dugogodišnjem radu održat će gospodin Leonid Rozman, osnivač i voditelj Tuina Centra u Londonu.

Prezentacija je besplatna i tijekom trosatnog predavanja posjetioci će biti upoznati s principom rada i tehnikama masaže koji mogu znatno umanjiti simptome tantruma, nesanice, stomačnih tegoba, problema govora i socijalizacije kao i hiperaktivnosti.
Gospodin Rozman je i sam otac autističnog djeteta, Luke. Budući da je želio znati sve što je moguće o autizmu, a već prije se bavio Tu ina masažom, kroz proučavanje je došao na ideju da bi masažom mogao znatno olakšati simptome kod autistične djece, kao i djece koja boluju od celebralne paralize.