Predstavljanje sustava učenja ”Play Attention”

13.3.2021

PONEDJELJAK, 23. LIPNJA 2014. Predstavljanje Sustava učenja Play Attention Pozivamo sve zainteresirane na javno predstavljanje Sustava učenja Play Attention na kojem će se demonstrirati rad […]

PONEDJELJAK, 23. LIPNJA 2014.

Predstavljanje Sustava učenja Play Attention

Pozivamo sve zainteresirane na javno predstavljanje Sustava učenja Play Attention na kojem će se demonstrirati rad na Play Attention uređaju, gdje ćete moći osobno isprobati Play Attention te na kraju izmjeniti iskustva kroz diskusiju i druženje. Sustav učenja Play Attention je vrlo djelotvorna metoda za poboljšanje koncentracije kod svih pojedinaca, a naročito kod djece i odraslih s ADHD-om. Ulaz slobodan!

Kao vodeća tehnologija u edukativnim, kognitivnim i bihevioralnim intervencijama kod osoba s ADHD-om, Play Attention:
• Razvija održavanje pažnje
• Pospješuje ignoriranje ometajućih sadržaja (distraktora)
• Razvija vještine pamćenja
• Pospješuje završavanje zadataka
• Razvija vještine organiziranja

Kao posljedica dolazi i do povećanog uspjeha u školi i na radnom mjestu, povećanog samopoštovanja te većeg zadovoljstva životom.

Iskustvo jedne mame čija je kćer krenula na Play Attention:
“Kad je počela škola moja kći je i dalje trebala ekstra vrijeme da sjedne pisati domaću zadaću, ali kad je sjela istu je napisala u neuporedivo manje vremena. Profesori su je počeli hvaliti kako vide veliki napredak i promjenu, na satu je manje krišom crtala, više slušala, postala aktivnija. Samopouzdanje joj je raslo, a s njim i pozitivan stav prema školi i obvezama.”

U Splitu Play Attention organiziramo pod stručnim vodstvom Lucije Krivić, prof. pedagogije, na adresi Ćiril-Metodova ulica 9.

Funkcionalnost i rad Play Attentiona je prikazan u raznim medijima – Jutarnji List, Dobro Jutro Hrvatska, Znanstveni krugovi, Svaki dan, dobar dan, 24 sata…

Udruga Buđenje – budenje@gmail.com – 098/997 8915
www.budenje.hr