Predstavljanje knjige “Novi priručnik za meditaciju” i predavanje “Moderni budizam” Gena Thekchena

8.2.2021

ČETVRTAK, 4. TRAVNJA 2013. Predstavljanje knjige “Novi priručnik za meditaciju” i predavanje “Moderni budizam” Gena Thekchena, učitelja iz Madhyamaka Kadampa Meditation Centre (Velika Britanija) Knjiga […]

ČETVRTAK, 4. TRAVNJA 2013.

Predstavljanje knjige “Novi priručnik za meditaciju” i predavanje “Moderni budizam” Gena Thekchena, učitelja iz Madhyamaka Kadampa Meditation Centre (Velika Britanija)

Knjiga Moderni budizam međunarodno priznatog učitelja budizma Geshe Kelsang Gyatsa donosi duboke Buddhine upute na vrlo jednostavan način, ohrabruje nas i motivira na otkrivanje dubokog smisla života i uči nas kako piti sreću iz svog vlastitog unutarnjeg izvora, svog umirenog uma.
Geshe Kelsang je autor više od 20 visoko cijenjenih knjiga koje predstavljaju potpun budistički put do prosvjetljenja. Neke od knjiga su pisane tečno i jednostavno i vrlo su popularne u nas i u svijetu, a neke su vrlo stručne i pisane za one koji su se već uputili Buddhinim stopama.
Knjigu Moderni budizam predstavlja redovnik Gen Thekchen, učitelj Madhyamaka Kadampa Meditation Centre iz Velike Britanije, a predstavljanje organizira Budistički centar Kailash iz Splita.