Predstavljanje knjige “Moja škola kreativnog pisanja” Ane Grabovac

28.1.2021

Ponedjeljak, 3. prosinca 2012. u 17h U velikoj dvorani Gradske knjižnice Marka Marulića u ponedjeljak, 3. prosinca u 17 sati održat će se predstavljanje knjige “Moja […]

Ponedjeljak, 3. prosinca 2012. u 17h

U velikoj dvorani Gradske knjižnice Marka Marulića u ponedjeljak, 3. prosinca u 17 sati održat će se predstavljanje knjige “Moja škola kreativnog pisanja” Ane Grabovac, polaznice trećeg stupnja Škole kreativnog pisanja GKMM. Knjigu će predstaviti Irena Delonga, Tonka Alujević i Ingrid Poljanić.

Kako sama autorica piše u pogovoru svog književnog prvijenca :
“…Sada već vremešna kućanica s neiskorištenom diplomom jezika i književnosti… oduvijek sam voljela riječi i služeći se njima slagati misli, tekstove, priče… Posebne životne okolnosti uobličile su moj život u neuobičajeni okvir. Pratila sam, naime, supruga pomorca trideset i nešto godina ploveći plavim putovima po svijetu. Pišući brodski dnevnik, koji u mnogobrojnim bilježnicama čeka objavljivanje. Škola kreativnog pisanja GKMM pomogla mi je da u ovim ozbiljnim godinama ponovno otkrijem riječi i oblikujem ih u misli, tekstove, priče…”