Predstavljanje knjige “Birajte roditeljske bitke”

21.11.2020

Predstavljanje knjige američke psihologinje Bonnie Maslin “Birajte roditeljske bitke” održat će se u četvrtak, 17. prosinca 2009. u 18:00. Moderator će biti prof.dr.sc. Ivan Urlić, dok su predstavljači prof.dr.sc. […]

Predstavljanje knjige američke psihologinje Bonnie Maslin “Birajte roditeljske bitke” održat će se u četvrtak, 17. prosinca 2009. u 18:00. Moderator će biti prof.dr.sc. Ivan Urlić, dok su predstavljači prof.dr.sc. Mirjana Nazor, dr. med. Silvana Krnić i dječji psihijatar, dr. sc. Goran Kardum.

Pristup Bonnie Maslin odgoju je vrlo praktičan, a njene su preporuke uvijek realne, zasnovane na istinskom razumijevanju djeteta. S obzirom na vlastito stručno iskustvo, jednostavno joj nije moguće dati površan savjet. Preko dvadeset godina pišući knjige kojima je popularizirala psihologiju i omogućavala ljudima da pomognu sami sebi, doktorica Maslin je u istom svojstvu surađivala s mnogim novinama i časopisima. Neposredni uvidi i praktični savjeti učinili su je rado viđenom na najpoznatijim televizijskim emisijama pa je među ostalim bila gošća Oprah Winfrey, Larrya Kinga i Jutarnjeg showa CBS-a. Takav pristup je zadržala i u ovoj knjizi, pokazujući nam kako biti dobar roditelj i odgojiti dobro dijete, svojim savjetima čak i dobrog roditelju čineći još boljim.