Predavanje Stele Persi: “Liječenje karcinoma prirodnim putem” ODGOĐENO ZBOG BOLESTI

23.3.2021

ČETVRTAK, 9. LISTOPADA 2014. Stela Persi dolazi iz Zagreba. Po struci je ing. građevine. U svom “prijašnjem” životu (prije prolaska kroz raskršće života), bila je […]

ČETVRTAK, 9. LISTOPADA 2014.

Stela Persi dolazi iz Zagreba. Po struci je ing. građevine. U svom “prijašnjem” životu (prije prolaska kroz raskršće života), bila je uspješna poduzetnica, poznata na području regije Balkana.
Na raskršću svojega života (nekoliko godina ranije), suočila se sa smrtonosnom dijagnozom – invazivni karcinom žučnjaka.
Iako su Steli s takvom dijagnozom liječnici predviđali još nekoliko mjeseci života, nije upala u apatiju niti samosažaljenje, već je našla snage za velike promjene.
Odlučila je zapravo postati gospodar svojeg trenutačnog života, preuzevši potpunu odgovornost za upravljanje vlastitim životom, što se bitno razlikovalo od upravljanja poduzećem, kojemu je do tada bila posvećena. Na ovom predavanju čut ćemo neposrednu i iskrenu priču g. Stele o njezinoj borbi za život; o potpunoj promjeni fokusa: što je zapravo važno, a bez čega uvijek možemo.
Put prema zdravom životu skriva majka priroda, a mudri ljudi kažu: svaka bolest ima svoju biljku…
Stoga, poslušajmo našu gošću iz Zagreba, koja će svoje iskustvo potkrijepiti video prikazom liječničkih nalaza koji dokumentiraju njezin edukativni iskaz!