Predavanje – Program božanskog zdravlja

26.2.2021

ČETVRTAK, 21. STUDENOG 2013.   Pozivamo vas na uvodno predavanje koje će se održati u četvrtak, 21. studenog u 18:30 sati, u prostorijama knjižnice Trstenik, […]

ČETVRTAK, 21. STUDENOG 2013.
 

Pozivamo vas na uvodno predavanje koje će se održati u četvrtak, 21. studenog u 18:30 sati, u prostorijama knjižnice Trstenik, Papandopulova 25, Split.
Predavanje organizira Park božanske energije, spiritualna organizacija za razvoj svijesti, zdravlja i mira, sa sjedištem u Zagrebu.

Na uvodnom predavanju demonstrirati ćemo određene tehnike disanja, a osim toga biti će još govora o:
– Procesu disanja i njegovoj važnosti u svakodnevnom životu – sa tehnikama disanja pomlađujemo tijelo, jačamo unutarnje organe, te stičemo miran i pozitivan um.

– Meditaciji na zvuk ili mantru– meditacija na zvuk vodi nas u stanje potpune tišine i opuštenosti. Pomoću ove tehnike smanjujemo nagomilani stres, razvijamo intuiciju, te poboljšavamo kvalitetu života.

– Omkari i kozmičkom punjenju– drevne tehnike solarnog disanja koje omogućavaju pojedincu da se napuni velikom količinom energije.

– Suptilnim vježbama za koherenciju tijela i duha – vježbe koje živcima daju fleksibilnost i mekoću, harmoniziraju sustav žlijezda, te čiste tijelo od toksina.

– Praktičnim savjetima o prehrani, zdravlju i održavanju kvalitetnog načina života

Program božanskog zdravlja je drevni sustav znanja pomoću kojeg se tijelo i um oslobađaju duboko ukorijenjenih stresova i toksina, obnavlja se i energizira tijelo, te aktivira naš puni mentalni potencijal.
Program je jednostavan i praktičan, lako se nauči, a dobrobiti su vidljive već nakon prve prakse.
Predavanje će održati učitelj Divine Health Programa Goran Mizdrak.