Predavanje: Prevencija srčano-žilnih bolesti

24.11.2020

Srijeda, 29. rujna 2010. u 18:00 Predavanje u povodu Svjetskog dana srca i otvaranja Savjetovališta za prevenciju srčano žilnih bolesti pri NZZJZ SDŽ u Službi […]

Srijeda, 29. rujna 2010. u 18:00

Predavanje u povodu Svjetskog dana srca i otvaranja Savjetovališta za prevenciju srčano žilnih bolesti pri NZZJZ SDŽ u Službi za epidemiologiju masovnih kroničnih bolesti.
Već tradicionalno, osmu godinu za redom, Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije u suradnji s kardiolozima KBC Split prigodnim programom i aktivnostima sudjeluje u obilježavanju Svjetskog dana srca.Ove godine u organizaciji Službe za epidemiologiju kroničnih masovnih bolesti uz suradnju s Ispostavama Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije proširili smo aktivnosti na gradove u kojima Zavod ima svoje ispostave i tako program učinili dostupnijim svim stanovnicima naše županije.

Napomena:
U sklopu predavanja građani će u Središnjoj knjižnici od 18:00 do 20:00 moći besplatno kontrolirati vrijednosti šećera i kolesterola u krvi.