Predavanje o zdravoj prehrani i promocija knjiga o prehrani za zdravlje i dugovječnost

20.5.2022

Dalibor Petrinić osobni je trener iz Rijeke koji se posljednjih osamnaest godina bavi radom s ljudima. Od 2008. godine vlasnik je studija u Rijeci u […]

Dalibor Petrinić osobni je trener iz Rijeke koji se posljednjih osamnaest godina bavi radom s ljudima. Od 2008. godine vlasnik je studija u Rijeci u kojem pomoću tjelesnog, mentalnog i duhovnog treninga nastoji ljudima otkriti njihove skrivene potencijale.

Autor je 4 knjige o prehrani: „Prehrana za koju smo stvoreni“, „Postom do zdravlja i dugovječnosti“, „Prehrana za zdravo odrastanje” i “Zdravo mršavljenje – sve što trebate znati”.

S obzirom na holistički pristup fitnessu, zdravlju i životu uopće, najmanje se voli definirati trenerom. Životna mu je misija pomaganje ljudima da ostvare svoje pune potencijale, pri čemu ga na internetu i društvenim mrežama ukupno prati 90 000 ljudi.

Svojim postovima, videosnimkama i online paketima vježbanja, prehrane i osobnog razvoja promijenio je život tisućama ljudi, nastavlja to raditi i ne planira stati dokle god diše…

Pročitajte više na DEEP FITNESS