Male tajne roditeljstva: Odgoj emocionalno inteligentnog djeteta

26.2.2021

PONEDJELJAK, 25. STUDENOG 2013. “Odgoj emocionalno inteligentnog djeteta” predavanje doc. dr. sc. Ina Reić Ercegovac, u sklopu projekta “Male tajne roditeljstva” Klub trudnica i roditelja […]

PONEDJELJAK, 25. STUDENOG 2013.

“Odgoj emocionalno inteligentnog djeteta” predavanje doc. dr. sc. Ina Reić Ercegovac, u sklopu projekta “Male tajne roditeljstva”

Klub trudnica i roditelja Split u suradnji s Gradskom knjižnicom Marka Marulića poziva vas na predavanja i radionice u sklopu projekata “Male tajne roditeljstva” namijenjena roditeljima, za jačanje roditeljskih sposobnosti u cilju odgajanje zdrave, sretne i emocionalno stabilne djece, a pod pokroviteljstvom Ministarstva socijalne politike i mladih.

Doc. dr. sc. Ina Reić Ercegovac, psiholog
Zadovoljno, emocionalno uravnoteženo i sretno dijete raste u sigurnom okružju, stabilnih i sretnih odraslih, koji nastoje prepoznavati potrebe i pomoći mu da ih na socijalno prihvatljiv način zadovoljava. Slušati, uvažavati, razgovarati, pregovarati, vjerovati svome djetetu – samo su neki od značajnih načina kojima djetetu možemo pokazati svoju ljubav. A kako to sve postići uputit će Vas doc.dr.sc. Ina Reić Ercegovac, psiholog
Ulaz na radionice je slobodan.
Potrebno je najaviti svoj dolazak telefonskim pozivom na broj 021/685-020 ili osobnim dolaskom u Gradsku knjižnicu Marko Marulić na Odjel za djecu i mlade.