Male tajne roditeljstva: Dr. Dijana Petričević održat će predavanje na temu “Prehrana djece”

24.2.2021

PONEDJELJAK, 11. STUDENOG 2013. Ciklus predavanja i radionica “Male tajne roditeljstva”. Dr. Dijana Petričević održat će predavanje na temu “Prehrana djece” Klub trudnica i roditelja […]

PONEDJELJAK, 11. STUDENOG 2013.

Ciklus predavanja i radionica “Male tajne roditeljstva”. Dr. Dijana Petričević održat će predavanje na temu “Prehrana djece”

Klub trudnica i roditelja Split u suradnji s Gradskom knjižnicom Marka Marulića poziva vas na predavanja i radionice u sklopu projekata “Male tajne roditeljstva” namijenjena roditeljima, za jačanje roditeljskih sposobnosti u cilju odgajanje zdrave, sretne i emocionalno stabilne djece, a pod pokroviteljstvom Ministarstva socijalne politike i mladih.
U ponedjeljak, 11. studenog u 18 sati na Odjelu za djecu i mlade Središnje knjižnice dr. Diana Petričević, nutricionist održat će predavanje na temu “Prehrana djece”.

Koja hrana je zdrava? Zašto se od neke hrane osjećamo odlično, a od druge tromo i umorno? Kako kao roditelj osigurati zdravu i uravnoteženu hranu za svoje dijete? Koliki je utjecaj hrane na zdravlje djeteta?
Na ova i druga slična pitanja odgovore će nam dati nutricionist dr. Dijana Petričević.