Izložba slika tri autorice, TRI

7.9.2020

Izložba se otvara u ponedjeljak 7. rujna 2020. u Knjižnici Brodarica,  a možete ju posjetiti do 13.  listopada 2020.   O autoricama: BARBARA BOROZAN BIOGRAFIJA BISTVOVANJA: Rodila sam se u […]

Izložba se otvara u ponedjeljak 7. rujna 2020. u Knjižnici Brodarica,  a možete ju posjetiti do 13.  listopada 2020.

 

O autoricama:

BARBARA BOROZAN

BIOGRAFIJA BISTVOVANJA: Rodila sam se u Splitu. Dišem. Ustrajno dišem. Ponekad padnem. Misao nadilazi smisao bivanja. Pitam se tko sam? Često slikam plavo. Razmazujem prstima plavo i letim. Dok letim dišem i živim. Slobodna. Tko sam? Ja sam nitko…i lipo mi je. (Autorica o sebi)

                                                                    

MIRJANA BERKA

Uz ostale oblike kreativnog rada, najviše se bavi slikarstvom. Članica je Udruge za širenje područja kulture i umjetnosti RADDAR i Umjetničke likovno-književne unije „Vlaho Bukovac“ u Splitu. Ovo je njezina peta samostalna izložba.

                                                                     

NENA SANADER

Članica je LU „Emanuel Vidović“ iz Splita (čija je bila i predsjednica 2014.), LU „Krug“ iz Dugog Rata i Umjetničke skupine „ARHE“ iz Splita. Izlagala je u više navrata slike po izboru Hrvatskog sabora
kulture. U siječnju 2019. imala je samostalnu izložbu u Hrvatsko-francuskoj udruzi pod nazivom „Tajnovite šume“. Oslikala je naslovnicu knjige M. Grbavca „Materin šudarić“.