Izložba nakita Udruge Plavi biser i Kreativne udruge “a2”

21.10.2020

PONEDJELJAK, 1. PROSINCA 2014. Udruga “Plavi Biser” Mi smo mlada udruga pod nazivom “Plavi Biser” koja okuplja zaljubljenike u umjetnost. Glavni cilj udruge je razvijanje […]

PONEDJELJAK, 1. PROSINCA 2014.

Udruga “Plavi Biser”
Mi smo mlada udruga pod nazivom “Plavi Biser” koja okuplja zaljubljenike u umjetnost. Glavni cilj udruge je razvijanje umjetničkih potencijala svakog člana ponaosob. Ovom prilikom predstavljamo radove dijela članova udruge izložbom u knjižnici “Marka Marulića”. Za sada glavna inspiracija nam je nakit rađen od pomno biranih materijala i prepušten mašti, stvaran s puno ljubavi, tako da se žena koja ga nosi osjeća posebno. Želimo s vama podijeliti našu kreativnost i probuditi vaše skrivene talente, pa vas pozivamo da nam se pridružite!

Predsjednica udruge: Katarina Šeparović Kontakt: 091 338 3459

Kreativna udruga “a2”
Kreativna smo udruga koja je nastala iz čiste potrebe za kreativnim izražavanjem. Premoreni svakodnevnom rutinom i monotonijom pronašli smo “ispušni ventil“ kako bi nahranili dušu. Prilikom odabira predmeta za kućanstvo, odjevnih predmeta, poklona uvijek nam j enešto nedostajalo, pa smo krenuli u doradu već kupljenih predmeta i na kraju završili i samim kreiranjem istih! Osjetili smo kako nas kreativan rad opušta i prepustili smo se pozivu… Pružila nam se prilika da u knjižnici “Marka Marulića“ predstavimo dio naših radova. Pozivamo i Vas da pogledate naše radove, možda i Vi probudite kreativnost u sebi..

Kontakt broj 098/1765338
Predsjednik udruge Ira Kranjac