“Dahom protiv stresa”, predavanje i radionica Natalije Didić

21.10.2020

SRIJEDA, 3. PROSINCA 2014. Sa sve većim zahtjevima nad našim vremenom, osoba treba više energije kako bi se nosila sa stresom svakodnevnog života. Samopouzdanje, unutarnji […]

SRIJEDA, 3. PROSINCA 2014.
Sa sve većim zahtjevima nad našim vremenom, osoba treba više energije kako bi se nosila sa stresom svakodnevnog života.
Samopouzdanje, unutarnji mir, entuzijazam i osmijeh – ove kvalitete prirodno zrače kad je tijelo vitalno i puno energije.
Tajna leži u našem vlastitom dahu. Kroz tehnike disanja, i malo meditacije, možemo povratiti pozitivne vibracije unutar i oko nas.

Predavač: Natalija Didić iz Udruge Umijeće življenja

O udruzi:
Udruga Umijeće življenja je neprofitna, humanitarna, ne-vladina organizacija koja se bavi programima i edukacijom u svrhu promicanja i njegovanja ljudskih vrijednosti, poboljšanja kvalitete života, podizanje ekološke svijesti te unapređenje kreativne komunikacije pojedinca i društva. Udruga djeluje u suradnji i po programima međunarodne nevladine organizacije The Art of Living Foundation koja je aktivna u preko 150 zemalja svijeta. Kroz svoje radionice za građanstvo Udruga podučava različite tehnike i vježbe kao alate za uklanjanje stresa i nošenje s negativnim emocijama, oživljavanje osjećaja slobode, entuzijazma, prirodnosti i želje za pomaganjem drugima.

Udruga u Hrvatskoj djeluje od 1994. i do danas je provodila i dalje provodi veliki broj aktivnosti na edukativnom i humanitarnom planu. U Hrvatskoj je kroz različite vrste radionica prošlo preko 10 000 polaznika.