Prijavite se na redovite tjedne radionice na Odjelu za djecu i mlade Središnje knjižnice

3.10.2017

U novoj školskoj godini pripremili smo redovite tjedne, besplatne radionice za članove knjižnice na Odjelu za djecu i mlade koje će se održavati tijekom školske […]

U novoj školskoj godini pripremili smo redovite tjedne, besplatne radionice za članove knjižnice na Odjelu za djecu i mlade koje će se održavati tijekom školske godine 2017./2018.

Zbog ograničenog broja polaznika potebna je prijava na sve radionice.
Za prijave i sve dodatne informacije možete se javiti osobno knjižničarkama na Odjelu za djecu i mlade ili na tel. 021 685 020 ili 021 685 022.

Uz pomoć naših korisnika i volontera, organizirali smo:

 

Mala škola engleskog jezika

Kroz igru i zabavu uči svoje prve riječi engleskog jezika u Maloj školi engleskog jezika za mališe.

Mala škola talijanskog jezika

Usvoji osnove talijanskog jezika.

 

Mala škola kineskog jezika i kulture

U suradnji s Konfucijevim institutom Sveučilišta u Zagrebu planiramo radionicu Male škole kineskog jezika i kulture. O broju prijavljenih ovisit će početak radionice.

 

Likovna radionica

Razvijaj maštu i kreativnost koritreći različite likovne tehnike

 

Mali knjigoljupci

Druži se s knjigom, razvijaj i njeguj naviku čitanja, usmenog i pismenog izražavanja kroz raznovrsne aktivnosti i druženje s knjigom.

 

Čitaj mi
Uplovi u čarobni svijet priča u radionici “Čitaj mi?.

 

Radionica kreativnog pisanja

Želite li biti pisac? Ovladaj tehnikom organiziranja vlastitih misli, pretapanja doživljaja u osobnu stvarnost kroz riječi i to u obliku kratke priče, novele, romana, pjesme, scenarija ili npr. eseja…

 

Mali enciklopedisti

Upoznaj se s enciklopedijom kao izvorom učenja i znanja, razvijaj sposobnost samostalnog traženja i pronalaženja informacija i sve to, uz nagradni kviz, predstavi svojim vršnjacima.

 

Micro:bit radionica

Ako te zanima početničko programiranje, želiš nešto novo naučiti, probaj ovaj iznimno jednostavan način ulaska u digitalni svijet.

 

Male tajne roditeljstva

U suradnji s Klubom trudnica i roditelja, i ove godine organiziramo stručne radionice za lakše prevladavanje roditeljskih tegoba.
Radionice su namijenjene korisnicima koji su članovi knjižnice. U pripremi su i neke nove radionice, a moguće su i izmjene postojećih. Počinjemo u listopadu 2017., a za detalje pratite naš web i kalendar zbivanja.