Prijave za redovite tjedne radionice na Odjelu za djecu i mlade za šk. godinu 2015/2016.

24.9.2015

Mjesec rujan najavio je novu školsku godinu, hladnije dane i novo godišnje doba – kišovitu i toplu jesen okupanu lijepim bojama. Vrijeme je to kad […]

Mjesec rujan najavio je novu školsku godinu, hladnije dane i novo godišnje doba – kišovitu i toplu jesen okupanu lijepim bojama. Vrijeme je to kad smo spremni za nove avanture ? znanja, susrete i zabavu! Mi smo, imajući sve to u vidu, i ove godine pripremili redovite tjedne, besplatne radionice za članove knjižnice na Odjelu za djecu i mlade koje će se održavati tijekom školske godine 2015./2016. Uz pomoć naših korisnika i volontera, pripremili smo “male škole”:

Kroz igru i zabavu uči svoje prve riječi engleskog jezika u Maloj školi engleskog jezika za mališe.

Uči i usavršavaj strane jezike u:

Maloj školi engleskog jezika za veliše

Maloj školi talijanskog jezika za veliše

Maloj školi francuskog jezika za veliše

Razvijaj maštu i kreativnost u likovnoj radionici.

Druži se s knjigom u radionici “Mali knjigoljupci”.

Izrađuj lutkice i sudjeluj u predstavama u lutkarskoj radionici “Božje lutkice”.
Uplovi u čarobni svijet priča u radionici “Čitaj mi”.

U suradnji s Klubom trudnica i roditelja, i ove godine organiziramo “Male tajne roditeljstva” – stručne radionice za lakše prevladavanje roditeljskih tegoba.
U pripremi su i neke nove radionice o čemu ćemo vas redovito obavještavati kao i o izmjenama postojećih. Za prijave i sve dodatne informacije možete se javiti knjižničarkama na Odjelu za djecu i mlade Središnje knjižnice ili na tel. 685 020.