Poziv na suradnju – volontiraj u knjižnici!

20.9.2017

Odjel za djecu i mlade Središnje knjižnice poziva sve zainteresirane koji imaju znanja i želje da nam se pridruže u organizaciji radionica za djecu i […]

Odjel za djecu i mlade Središnje knjižnice poziva sve zainteresirane koji imaju znanja i želje da nam se pridruže u organizaciji radionica za djecu i mlade tijekom školske godine 2017./2018.

 

Svake godine Odjel za djecu i mlade u suradnji s brojnim volonterima organizira radionice za naše korisnike. Male škole stranih jezika, likovna radionica, lutkarska radionica, škola šaha,radionica čitanja, mali knjigoljubci, čitateljski klubovi mladih, samo su neke od njih koje smo organizirali predhodnih godina.

Radionice u pravilu započinju u listopadu i traju do kraja svibnja, mogu trajati duže ili kraće vrijeme i besplatne su za naše članove.

Ako se želite pridružiti organizaciji ovogodišnjih radionica, bilo da nam pomažete u vođenju postojećih radionica, bilo da imate ideju za neku svoju radionicu, javite nam se osobno na Odjel za djecu i mlade Središnje knjižnice ili na brojeve telefona 685 020 i 685 022.