Me(n)taliziraj se! Humanitarni koncert za COO "Juraj Bonaći" Split

2.10.2015

Povodom obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja, 10. listopada, Nastavni zavod za javno zdravstvo Split organizira koncert humanitarnog karaktera namijenjen široj javnosti.Sva sredstva prikupljena kupnjom ulaznica […]

Povodom obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja, 10. listopada, Nastavni zavod za javno zdravstvo Split organizira koncert humanitarnog karaktera namijenjen široj javnosti.
Sva sredstva prikupljena kupnjom ulaznica biti će donirana u dobrotvorne svrhe za Centar za odgoj i obrazovanje Juraj Bonaći u Splitu, a cijena ulaznice je simboličnih 15 kn.
Da bi ovakvi događaji bili mogući potrebno je da se složi puno ljudi dobre volje, a mi smo se srećom okružili takvima koji nam osvjetljavaju put.
Paolo Coelho je lijepo sročio: “Ako nešto dovoljno jako želiš, cijeli Svemir se uroti da ti pomogne da to ostvariš.”
Izvođači su kultni bendovi s domaće, splitske scene (The Booster bend, Ultimatum, Špurijus), a koncert će se održati 24.10.2015. (subota), u 22:00 h, u klubu O”Hara.
Ovim putem se zahvaljujemo na svesrdnoj podršci: klubu O”Hara (jer nam je besplatno ustupio prostor), izvođačima (The Booster Bandu, Špurijusu i Ultimatumu ? jer nastupaju bez potražnje financijskih sredstava), Hrvatskom društvu skladatelja (jer odricanjem od autorske naknade daju svoj obol), Jafra print-u (jer nam bez naknade tiskaju plakate za najavu koncerta), Ženskom đačkom domu (jer su njihove učenice izradile ljubičaste narukvice za posjetitelje koncerta… naime, ove godine World mental health organization ima akciju “Light up the world purple“, kako bi raznoraznim aktivnostima osvijestili važnost očuvanja mentalnog zdravlja… a učenice Ženskog đačkog doma su to ozbiljno shvatile), Ligi za prevenciju ovisnosti, MK Fjaka, MK Road Runner, Udruzi Most (za kontinuiranu podršku)… i svima onima koji će nam se taj dan pridružiti.