Ljeto u knjižnici 2015. – kako smo ga proveli

23.9.2015

Još jedno ljeto ostat će za nama. Svoje mjesto ustupit će jeseni čiji se dolazak već osjeća u zraku. Jutra i večeri su hladnije, minule […]

Još jedno ljeto ostat će za nama. Svoje mjesto ustupit će jeseni čiji se dolazak već osjeća u zraku. Jutra i večeri su hladnije, minule su ljetne žege i vrućine. Mali vrtićarci pokucali su na vrata vrtića a školsko zvono najavilo je početak nove školske godine, kako za mališe prvaše tako i za već uhodane veliše. U GKMM, na Odjelu za djecu i mlade, početak rujna označio je kraj ljetnih radionica.

A i ovoga ljeta, imali smo mnoštvo radionica u kojima su djeca i mladi svih uzrasta mogli kroz igru i zabavu mnogo toga naučiti i dobro de družiti. I ove godine pomogli su nam volonteri jer program radionica bio je bogat. Volonteri, hvala vam!

Djeca su mogla uživati u dvjema likovnim radionicama: u Maloj likovnoj radionici i radionici Šareni suncobran, mogli su učiti francuski, talijanski i ruski jezik, učiti glagoljicu i socijalne vještine, igrati šah, briškulu, uno i tombolu. Izrađivali su životinje i slušali priče o njima, bili mali znanstvenici – genijalci i raditi pokuse. Svaki dan velik broj novih polaznika Škole gitare na bazi sluha učio je svirati gitaru. Bilo nam je poučno i zabavno.

Naravno, ništa od toga niste trebali. Mogli ste samo doći, ugodno sjesti i uroniti u čarobne svjetove za koje samo knjige znaju.

A kako smo se svi zajedno proveli, pogledajte klikom na link

I još nešto: dođite u knjižnicu po dobru knjigu i uskoro vas očekujemo na radionicama koje pripremamo za vas, za školsku godinu 2015/2016.

Hvala vam svima i vidimo se na redovitim godišnjim radionicama koje su u pripremi!