Kraj Babljeg ljeta na Odjelu za djecu i mlade Središnje knjižnice

23.9.2014

Završilo je još jedno ljeto. Vrući ljetni dani ustupili su svoje mjesto malo kraćim i kišovitijim jesenskim danima. Bablje ljeto nečujno ih je prizvalo. No […]

Završilo je još jedno ljeto. Vrući ljetni dani ustupili su svoje mjesto malo kraćim i kišovitijim jesenskim danima. Bablje ljeto nečujno ih je prizvalo. No prizvalo je i volontere i polaznike ljetnih radionica na još jedno zajedničko druženje.
U subotu, 20.rujna na Odjelu za djecu i mlade uveselili su nas mladi gitaristi s voditeljem Damirom Mimicom, u goste nam došli maleni folkloraši KUD-a “Brodosplit”, otvorili smo izložbe dječjih radova polaznika likovne radionice Čičkarije i polaznika Male škole glagoljice, a odigran je i turnir u šahu, briškuli i trešeti pod voditeljstvom Asije Kuzmanić i Krste Galića, zahvalili se svima koji su nam tijekom ljeta donosili svoje bajke i priče, podijelili nagrade ali i bombone.
Svima se još jedanput zahvaljujemo i poručujemo:
Gumene čizmice na noge i trk po lokvicama do knjižnice na nove radionice, nove knjige ili u lov na kestene. Ne zaboraviti i ostale jesenske plodove. Dobrodošla jeseni!
Pogledajte galeriju slika klikom na link:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.770742446317788.1073741905.132845073440865&type=3