Gostujući koncert polaznika Škole gitare na bazi sluha i izložba fotografija "Knjige i gitare" u Gradskoj knjižn

13.4.2016

Gostujući koncert polaznika Škole gitare na bazi sluha i izložba fotografija “Knjige i gitare” 22. travnja 2016. u 19 sati u Gradskoj knjižnici KGZ-a, Starčevićev […]

Gostujući koncert polaznika Škole gitare na bazi sluha i izložba fotografija “Knjige i gitare” 22. travnja 2016. u 19 sati u Gradskoj knjižnici KGZ-a, Starčevićev trg 6, Zagreb

U sklopu zajedničkog projekta Udruge glazbene niti ljubavi i GKMM Split “Knjige i gitare”, polaznici Škole gitare na bazi sluha gostuju u Zagrebu i njihovoj Gradskoj knjižnici KGZ-a s prigodnim koncertom i izložbom fotografija. Koncert će se održati u petak, 22. travnja 2016. u 19 sati u Gradskoj knjižnici, Starčevićev trg 6, Čitaonica I. kat, u sklopu Noći knjige.
Koncert je upriličen u okviru ciklusa “Upoznajmo glazbene instrumente” iz projekta “Knjižnica širom otvorenih vrata” KGZ-a.
U sklopu gostovanja, u predvorju Čitaonice bit će postavljena izložba fotografija “Knjige i gitare” polaznika Škole nastalih tijekom koncerata u našoj knjižnici te šibenskoj i zadarskoj.
U subotu 23. travnja 2016. s početkom u 11 sati bit će održan još jedan koncert u Zagrebu i to na Klinici za tumore.
Hvala prijateljskoj gesti Gradske knjižnice KGZ-a, njihovom Glazbenom odjelu i Odjelu za djecu i mladež što će ih ugostiti.
Pozivamo sve u Zagrebu koji mogu da podrže ove mlade Splićane u njihovim nastupima. Kad sviraju, sviraju svima puni duše i dobre volje: )