Blagdansko druženje s volonterima i suradnicima

2.1.2017

U povodu božićno ? novogodišnjih blagdana Odjel za djecu i mlade organizirao je, već tradicionalno, program i druženje s volonterima i suradnicima koji su u […]

U povodu božićno ? novogodišnjih blagdana Odjel za djecu i mlade organizirao je, već tradicionalno, program i druženje s volonterima i suradnicima koji su u godini na izmaku svojim radim, znanjem, zalaganjem i toplinom obogatili naše programe i bili od velike pomoći u realizaciji naših ciljeva i ideja.

Želja nam je bila zahvaliti volonterima ? voditeljima radionica i programa za djecu i mlade, a to su redom: Ines Banović, Antonio Basić, Ivan Belas, Nataša Biljak, Zdenka Blaslov, Ivana Čulić, Ivana Galić, Ivo Ivanković, Anita Ivanović, Jagoda Kecman, Karla Kozina, Anamarija Luković, Karolina Rajić-Mišković, Petra Mrčela, Iva Prlić, Louisa Quien, Ivana Roguljić, Mateo Tadić, Dona Tomić, Ana Vidić i Kristina Vukorepa.

Zahvaljujemo i mladim volonterima ? djeci pomagačima koji su ljetne radionice začinili smijehom, vedrinom ali i znanjem a to su: Marin Bilić, Lana Duić, Ivan Gudelj, Roko Matković ? Ujević, Andrija Vučemilović ? Alegić i Kira Jonica, podučavavši svoje vršnjake, dok su srednjoškolci imali ulogu “supervizora” u radionicama koje su održavali najmlađi, a to su Tina Domikulić, Josipa Buzov i Damira Bočina. Srednjoškolke Katarina Burić, Antonia Kelava, Lea Lozančić, Iva Slugan i Antea Zec Peškirić pripremile su preporuke knjiga za svoje vršnjake koje ćemo preko zimskih praznika i digitalizirati.

Ovim putem želimo se zahvaliti i udrugama i klubovima, školama i institutima koji su svojim angažmanom i projektima obogatili i oplemenili naše programe i aktivnosti a to su: Klub trudnica i roditelja Split, Udruga “Glazbene niti ljubavi”, Udruga Anst 1700, Volonterski centar Split udruge “Mi”, ULKU “Vlaho Bukovac”, Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu i studentski projekt “Tjedan Harryja Pottera”, Škola engleskog jezika po Helen Doron metodi, Udruga Montessori pedagogije Split.

Velik broj djece i mladih, kao i roditelja, bio je uključen u ove programe i aktivnosti pa s ponosom možemo reći da uz naše suradnike i volontere Split se čini još ljepšim i sunčanijim. I zato im još jednom hvala!

U galeriji slika možete pogledati kako nam je bilo. Nisu se svi mogli odazvati, ali su duhom bili s nama. Naravno, najslađe je došlo na kraju ? prava domaća, mediteranska torta naše Ines Banović sve nas je ostavila bez daha. Sve do sljedećeg druženja!