Besplatno uvodno predavanje "Primjena NLP-a u terapijskom i savjetodavnom radu"

12.5.2015

Pozivamo Vas na besplatno uvodno predavanje “Primjena NLP-a u terapijskom i savjetodavnom radu”, koje će se održati u subotu, 16. svibnja u Gradskoj knjižnici Marka […]

Pozivamo Vas na besplatno uvodno predavanje “Primjena NLP-a u terapijskom i savjetodavnom radu”, koje će se održati u subotu, 16. svibnja u Gradskoj knjižnici Marka Marulića u 11 sati.
Osim što je poznat po najljepšim Hrvaticama, Split je prepun stručnjaka koji rade s ljudima. U radu s ljudima potrebne su nam odlične komunikacijske vještine, brze promjene naših stanja te učinkovite tehnike za rad na promjeni stanja i ponašanja klijenata. Sve te vještine mogu se naučiti ili usavršiti na treningu “Primjena NLP-a u terapijskom i savjetodavnom radu?.
Ovaj je trening namijenjen psiholozima, psihoterapeutima, socijalnim pedagozima, socijalnim radnicima, psihijatrima, pedagozima, voditeljima ljudskih resursa, liječnicima, medicinskim sestrama te svima onima koji rade s ljudima, a naš ga Centar Budi svoj po prvi put organizira u najljepšem gradu na svitu ? Splitu!