MHK ’24. Upoznajte Tete i barbe pričalice

Za mlade Za odrasle Predavanje

Dodaj u kalendar

17.10.2024

Početak

18:00

Projekt „Tete i barbe pričalice Split“ bit će predstavljen kroz storytelling, gdje će volonteri podijeliti svoja iskustva iz bolničkih soba…

Projekt „Tete i barbe pričalice Split“ udruge Most, koji od 2016. godine donosi toplinu i radost djeci na bolničkom liječenju, bit će predstavljen kroz storytelling događaj. Ovaj dugogodišnji projekt, inspiriran riječkom udrugom „Portić“, okupio je više od 500 volontera koji su svaku večer, pred počinak, dolazili u bolnicu kako bi pričali priče i družili se s djecom, smanjujući njihov strah i tjeskobu.

Na storytelling prezentaciji projekta, publika će imati priliku čuti dirljive i inspirativne priče pričalica koje su kroz godine donosile osmijeh na lica mališana. U ovoj posebnoj formi predstavljanja, volonteri će podijeliti svoja iskustva, prenoseći atmosferu i pozitivne trenutke iz bolničkih soba, dok će posjetitelji moći osjetiti kako pripovijedanje stvara trajne veze i sjećanja.

Događaj će naglasiti koliko je snaga zajednice, volonterizma i priča važna u životima djece koja se suočavaju s izazovima dugotrajnog liječenja.