ZaKi Book

ZaKi Book je dio integriranog knjižničnog sustava Zaki i omogućuje posudbu e-knjige za članove knjižnice. Za prijavu koristite broj iskaznice i PIN koji možete dobiti u svojoj Knjižnici.


Preuzmite aplikaciju

Trgovina Play

App Store

Windows Store

Podrška za eBook readere i Android 4.4.0


Upute za aplikaciju

ZaKi Book aplikacija dostupna je za instalaciju preko mrežnih trgovina na gornjim poveznicama. Pritiskom na opciju „Instaliraj“ započinje preuzimanje aplikacije i instalacija.

Prilikom pokretanja aplikacije otvara se ekran za prijavu. Član se prijavljuje putem broja iskaznice i PIN-a kojeg može osobno zatražiti u bilo kojoj knjižnici mreže Knjižnica grada Zagreba. Pritiskom na opciju „Prijava“ član ulazi u aplikaciju.

Otvara se ekran Zaduženja. Ako je posudba e-knjige ostvarena putem mrežnog kataloga, a knjige nisu odmah vidljive, potrebno je pritisnuti znak za osvježavanje ↻.

Posudba e-knjiga putem aplikacije ostvaruje se preko Tražilice u donjem meniju.

Za posudbu željenog naslova dovoljno je pritisnuti opciju „Posudba“ te u sljedećem prozoru istu potvrditi ponovnim pritiskom opcije „Posudba“.

Povratkom na Zaduženja u donjem meniju pojavit će se posuđeni naslovi. Ako knjige nisu odmah vidljive, potrebno je pritisnuti znak za osvježavanje ↻.

Knjiga se otvara pritiskom na naslovnicu.