Ti si moje sve

Autor: Sanja Srdić Jungić

Dostupnost knjige provjerite u katalogu 

„Ti si moje sve“ obiteljska je drama proizašla iz pera mlade hrvatske autorice Sanje Srdić Jungić. Radnja romana vrti se oko Elene Perić, srednjoškolke kojoj se promijeni cijeli svijet kada jednog naizgled običnog dana izgubi oca i obiteljskog prijatelja u automobilskoj nesreći nedaleko njihove kuće.

Iako roman naizgled djeluje kao „nešto dosad već viđeno“ i mislite da naslućujete u kojem će se smjeru radnja kretati, sredinom knjige ostajete potpuno zatečeni kad shvatite kakav je izazov stavljen pred mladu protagonisticu i koliko je teška odluka koju će prije ili kasnije morati donijeti. Roman ima dodatnu težinu ako dodate činjenicu da je prožet autobiografskim elementima, jer je sama autorica – baš kao i njen fiktivni lik, u ranoj dobi ostala bez vlastitog oca te se može naslutiti kako je vlastite osjećaje pretočila u ovu knjigu.

„Ti si moje sve“ drugi je roman Sanje Srdić Jungić, a svoj prvijenac „Zvijezde među nama“ objavila je 2019. godine. Idealno je ljetno štivo koje će vam praviti društvo dok se sunčate na plaži, a iako je namijenjen uglavnom odraslima, mogu ga čitati i mladi s obzirom na to da je glavni lik sedamnaestogodišnja djevojka koju također, kao i većinu tinejdžera, muče ljubavni jadi.

Katarina Sovulj, dipl. knjiž.