Odmor

Autor: T. M. Logan

Dostupnost knjige provjerite u katalogu

T.M.Logan napisao je napet i uzbudljiv triler. Samo pogleda na koricu knjige nagne Vas da ga uzmete misleći da je lagano štivo. Međutim, čitajući knjigu teško da će čak i najproniciljivi čitatelj naslutiti istinu prije nego što bude puno prekasno. T.M.Logan uključio je cijelu svoju obitelj i prijatelje u pisanju ovog trilera.

Od mjesta gdje je on ljetovao sa svojom obitelji, istraživanja kako strana policija obavlja svoj posao, do običaja svoje supruge da često sa svojim prijateljicama ode na produženi vikend.

„Imao sam neku ideju o četiri žene koje su bile najbolje prijateljice od tinejdžerskih dana i koje su međusobno dijelile sve, dobro i loše. To je onakva vrsta prijateljstva za koju misliš da će potrajati cijeli život. Što bi se uopće moglo dogoditi u njihovim životima, a da se te veze prekinu?“ – T.M.Logan

Sedam dana, tri obitelji i jedan ubojica... Mjesto radnje Francuska... Na poziv prijateljice napokon su se sve uspjele okupiti sa svojom obitelji. Kate posumlja u svoj supruga zbog čudnog ponašanja zadnje vrijeme,a kad pročita i poruke u njegovom mobitelu, sumnja pada na jednu od triju prijateljica. Uz svoje istraživanje primjeti i da joj se starije dijete čudno ponaša. A Kate je sve crno bijelo. Hoće li saznati što joj kći skriva? I zašto? Hoće li otkriti s kojom od triju prijateljica je suprug vara? Otkrijte u ovom trileru!

Marina Uroda, mag. bibl.