Nova radionica kreativnog pisanja

Objavljeno: 25.08.2021.

Lokacija: Središnja knjižnica

Od rujna kreće nova radionica kreativnog pisanja za odrasle!

Održavat će se u Gradskoj knjižnici Marka Marulića utorkom u poslijepodnevnim satima, a trajat će tri mjeseca, od rujna do prosinca. Radionicu će voditi Sara Kopeczky Bajić, objavljivana i nagrađivana autorica s iskustvom držanja radionica kreativnog pisanja.
Radionica je namijenjena svima onima koji žele ozbiljno poraditi na svom spisateljskom umijeću, bez obzira na prethodno iskustvo. Tijekom trajanja radionice obradit će se glavne sastavnice proznog književnog teksta, kao što su kreiranje zaokruženih likova i zapleta, očište, dijalog, pripovijedanje vs. opisivanje i brojne druge.

Rad na tekstu bit će intenzivan, a na kraju radionice možete očekivati da ćete imati puno konkretnije znanje o svemu onome što čini dobru priču. Također možete očekivati da ćete pravila pisanja odsad kršiti svjesno i namjerno, a ne zbog toga što ih ne poznajete, što je mali korak za čovječanstvo, ali veliki za pisca u nastajanju :)

Ako želite sudjelovati na radionici, možete se prijaviti tako da pošaljete mail na: sarakopeczky263@gmail.com najkasnije do 6.9., s naznakom "Za radionicu". Na isti mail se možete javiti ako budete imali dodatna pitanja o radionici. Broj polaznika je ograničen.

Cijena radionice iznosi 350 kn.