Kao sestre

Autor: Colleen Faulkner

Autorica Colleen Faulkner piše o ozbiljnim temama koje će nas rasplakati, ali i nasmijati.

Čitajući knjigu potaknuti će Vas na razmišljanje o neraskidivim sponama prijateljstva, a ujedno i o svemu onome što ste uvijek odgađali jer nije bilo vremena ili nije bio taj trenutak.

U ovoj priči punoj tuge i topline upoznati ćemo četiri žene koje su potpuno različite, a opet zajedno su jedinstvo. Ovo ljeto će se okupiti u gradiću Albany Beachu: Aurora (bogata umjetnica), Janine (policajka), Lilly (optometričarka) i McKenzie Arnold (knjižničarka).

McKenzie je možda ovo zadnje ljeto da se okupljaju jer boluje od raka. A sve one imaju tajnu o noći prije 28godina kada su ime 14godina i sve noćile u toj kući. Janine razmišlja o prodaji te obiteljske kuće. No zasada ove četiri žene uživaju u jutarnjim šetnjama plažom i lijenim večerima na verandi, slaveći Lillynu dugoočekivanu trudnoću i pružajući podršku McKenzie u njezinoj najvećoj životnoj krizi. Prate ih trenuci smijeha i međusobnog optuživanja, a rađa se i novo razumijevanje one davne noći kad je Aurora jednim strašnim činom obilježila njihov odnos. Hoće li Aurora priznati o prošlosti? Kad otiđe na kontrolu hoće li McKenzie dobiti odlične vijesti? Kako svi podnose to što je ona na samrti?

Saznajte u knjizi.