Razgovor s potpisom: „Lice kao odraz životnog stila“

Za odrasle

Dodaj u kalendar

20.9.2023

Početak

18:00

U srijedu 20. rujna s početkom u 18 sati u velikoj dvorani GKMM-a počinje novi ciklus tematskih tribina „Razgovor s potpisom“

Naša nutrina i njezini tajanstveni sadržaji nisu izloženi pogledima, ali se ti sadržaji zrcale na našem licu kao odraz načina životnog stila i (ne)ravnoteže crijevnog bioma koji kao naš drugi mozak upravlja metaboličkim procesima. 

Aktivnost mišića našeg lica možemo potaknuti vježbama koje ih oblikuju i učvršćuju, čime mijenjamo ekspresiju u želji za životom, jer mi to možemo. Tim vježbama rješavamo svoju instant ljutnju i loše misli (negativnu energiju).  Vježbe su voljne, nisu naporne i uvijek rezultiraju opuštanjem. Ne propustite priliku naučiti učinkovite tehnike opuštanja, kojima povećavate unutarnju energiju i vitalnost. 

O ključnim karikama koje nedostaju u našoj dnevnoj rutini, govori trenerica Mia Šoškić, po zvanju majstorica kuharstva (specijalizirana za kuhanje cjelovitih namirnica, bez rafiniranih masnoća, šećera, kvasca i bijelog brašna), danas face fitness trenerica. Za eventualne vama zanimljive zabilješke, ponesite olovku i papir za pisanje. 

Moderator tribine je Rada Veštić.