Radionica za roditelje: PET IZAZOVA S KOJIMA SE MUČE RODITELJI PREDŠKOLACA

Za odrasle Radionica

Dodaj u kalendar

23.3.2023

Tko ima većih izazova od roditelja kojima dijete treba krenuti u školu?! To je sigurno jedan od najvećih izazova s kojima se susreću u proteklih 6 – 7 godina.

Tko ima većih izazova od roditelja kojima dijete treba krenuti u školu?! To je sigurno jedan od najvećih izazova s kojima se susreću u proteklih 6 – 7 godina.

Nedoumice s kojima se muče roditelji predškolaca, od pitanja emocionalne spremnosti djeteta za školu, preko toga kako pomoći djetetu u pripremi za školu do toga treba li odgoditi upis za slijedeću godinu; sva ona pitanja koja mogu poremetiti ovo lijepo razdoblje iščekivanja jedne od najvažnijih životnih avantura zvana ŠKOLA!

Zato na ovoj radionici roditelje očekuju odgovori na pitanja:
– Kako će se dijete prilagoditi u novoj sredini?
– Kako komunicirati s djetetom ili razgovorom do bolje pripreme?
– Koja je uloga roditelja u pripremi djeteta?
 

Radionica je namijenjena za roditelje čija djeca na jesen kreću u školu.
Odlično će doći i roditeljima koji razmišljaju o odgodi upisa te roditeljima školaraca!

Predavačica: Dragana Pavičić, savjetnica roditelja za školu

Klub učenja Education Lab, Split

Prijave na: https://forms.gle/if5DtFei6bmk2yLW8

O predavačici:

Nekad učiteljica, danas savjetnica, uvijek mama. Dragana je 13 godina radila kao učiteljica u osnovnoj školi. Nakon toga je odabrala okrenuti novi list u potrazi za novom srećom. Osnovala je Klub učenja Education Lab i  posvetila se radu s roditeljima.

Primijetila je da jako puno roditelja ima svakodnevne izazove sa svojim školarcima s kojima se poprilično teško nose. Stari stavovi i uvjerenja o školi odavno ne funkcioniraju, a roditelji i djeca su sve nesretniji zbog čega može patiti cijela obitelj.

Roditelje predškolaca i školaraca savjetuje i educira o djeci, školi, učenju putem individualnih savjetovanja te online programa Kako osamostaliti dijete za školu.
Piše svoj Mum’s dance blog o roditeljstvu i školi. Sa svojim sinom – školarcem, puno pleše, čita i putuje.