Promocija knjige Marina Mihanovića, Ja dolazim

Za odrasle predstavljanje knjige

Dodaj u kalendar

3.4.2023

Knjiga “Ja dolazim” literatura je duhovnog/vjerskog sadržaja. Radi se o književnom privijencu utemeljenom na osobnim svjedočanstvima vjere autora Marina Mihanovića.

U promociju sudjeluju: 

– Marin Mihanović, autor

– Marijeta Matijaš, urednica

– Zoran Kelava, glumac

Ulomak iz knjige: 

Početak

Počelo je negdje u ranu jesen 2021. Zapravo, počelo je to i mnogo ranije, ali tada se zahuktalo.

Već neko vrijeme osjećao sam da se u meni nešto događa, ali nisam znao što. Doživljavao sam to kao jačanje vlastite potrage za unutarnjim mirom, smislom, jedno vrijeme prakticirao sam meditaciju, a neke odgovore dobivao sam i kroz snove. Ne mogu reći da u svemu tome nisam dolazio do određenih, za mene, vrlo važnih spoznaja, ali svoje unutarnje nemire i dalje nisam ni približno slomio.

lako je vjera uvijek imala posebno mjesto u mom srcu i životu, jedna situacija koja se dogodila u mom životu snažno me se dojmila i ne samo da je dodatno učvrstila moju vjeru, nego mi je živim dokazom posvjedočila novi život poslije života i istinsko Božje postojanje.

Ubrzo nakon toga počeo sam sanjati određene snove i počeli su se događati drugi vrlo simbolični duhovni znakovi u mom životu, a zatim i vizije koje opisujem u ovoj knjizi, a koje su po mom unutarnjem osjećaju duboko povezane upravo s tim događajem.