Predstavljanje knjige „Od mrvice do lavice“ autorice Karmen Kmetović Prkačin (Naklada Fragment)

Za odrasle predstavljanje knjige

Dodaj u kalendar

22.11.2023

Početak

18:00

Knjiga je namijenjena svakomu tko želi spoznati kako slijediti svoju svrhu i biti svoj

Predstavljanje knjige  „Od mrvice do lavice“  autorice  Karmen Kmetović Prkačin  u izdanju Naklade Fragment iz Splita, održat će se u suradnji s Gradskom knjižnicom Marka Marulića Split, 22. studenoga 2023. u 18:00 h u  Središnjoj knjižnici.

U  programu će sudjelovati:

  • Karmen Kmetović Prkačin, autorica
  • Katarina Sovulj, moderatorica
  • Sonja Šumić, predstavnica Naklade Fragment
  • Bartul Vlahović, predstavnik Naklade Fragment

O knjizi „Od mrvice do lavice“:

Djelo Od mrvice do lavice, autorice Karmen Kmetović Prkačin, na vrlo jednostavan i duhovit način govori o osobnoj transformaciji inspiriranoj životnim temama u kojima se može pronaći svaki čitatelj. Stavljajući na papir ugodne i manje ugodne trenutke svoga postojanja, autorica se vodila mišlju kako ono što nju inspirira može poslužiti čitatelju da otpusti strah, da se prihvati i zavoli u svojoj nesavršenosti.

Knjiga opisuje autoričin put preobrazbe od mrvice koja je ljubav zamijenila strahom, do lavice koja je ponovno zavoljela sebe i napokon počela živjeti život punim plućima. Na putu osobnog razvoja dala je otkaz, prošla je bolan proces raskidanja veza s dragim ljudima i iskusila neimaštinu. No svaka bolna situacija naučila ju je da postane jača, da se zavoli i da na kraju živi slobodno, ispunjeno i autentično.

„Ova je knjiga poput nekakve hipnoterapije koja vas vodi u prepoznavanje svoje unutarnje ljubavi i početak iscjeljenja, kakvi god oni prirode bili. Čitajući je, osjećate kao da ležite negdje na kauču i potpuno ste opušteni, a odnekud dolazi nježni autoričin glas koji vas vodi na putovanje kroz neobično poznate svjetove. Da, vrlo dobro ih poznajemo! Znamo sve njihove izazove i dramu. A sada i njihovu veličanstvenu mudrost. Knjiga Od mrvice do lavice sjajan je primjer kako se gradi mapa izbavljenja iz straha i nesigurnosti u povjerenje i visoko samopouzdanje. Topla preporuka!“

-­ Nenad Ljubić,