Otvorenje Knjižnice Dalmatine

Za odrasle

Dodaj u kalendar

25.9.2023

Početak

19:00

Lokacija

Novi poetsko-glazbeni odjel Gradske knjižnice Marka Marulića Split

Gradska knjižnica Marka Marulića Split s ponosom najavljuje otvorenje Knjižnice Dalmatine – novog poetsko-glazbenog odjela sa Spomen-sobom Ljube Stipišića Delmate i kućnom bibliotekom Jakše Fiamenga na adresi Zagrebačka 4, na 1. katu (u aneksu bivše Velike realke, danas IV. i V. gimnazije).

Proslava otvorenja Knjižnice Dalmatine održat će se u ponedjeljak 25. rujna 2023. u 19 sati, a uveličat će je Gradski mandolinski orkestar Sanctus Domnio, klapa Dežgracija i dječja klapa Luč iz OŠ Lučac.

Knjižnica Dalmatina novi je prostor u gradu za kulturna događanja u kojem će se održavati promocije knjiga, koncerti, edukacije, predavanja, radionice i izložbe, te je otvorena svima koji bi željeli podijeliti svoje znanje, talente i kreativnost u ovom inspirativnom prostoru. Više o knjižnici možete pročitati na:

Radno vrijeme Knjižnice Dalmatine možete pogledati na web stranici Gradske knjižnice Marka Marulića: https://gkmm.hr/lokacije/dalmatina/

Više informacija o kuturnim događanjima i aktivnostima u Knjižnici Dalmatini bit će objavljeno na web i Facebook stranici GKMM Split.