Radionice intuitivnog slikanja

Objavljeno: 23.11.2021.

U užurbanom i pomalo kaotičnom vremenu u kojem se nalazimo umjetnost može biti utočište i pomoć u održavanju mentalnog i fizičkog zdravlja.
Radionice intuitivnog slikanja namijenjene su ženama koje žele kroz likovno izražavanje doći u bolji kontakt sa sobom i svojim emocijama. To nisu radionice na kojima se uči bilo koja tehnika slikanja ili crtanja. Nikakvo predznanje nije potrebno, samo volja za sudjelovanjem i likovnim izražavanjem. Kroz likovno izražavanje u sklopu četiri ciklusa, polaznice će naučiti koristiti umjetnost kao sredstvo osobne komunikacije i izraziti svoje emocije i unutanje iskustvo kroz crtež. 
 
Preporučena dob je od 18 godina pa nadalje, a u grupi bi bile isključivo žene.
Broj polaznica ograničen je na deset, a svi materijali su uključeni u cijenu.
Cijena je 300 kuna za jedan ciklus. Ciklus uključuje četiri dolaska u mjesecu, jednom tjedno u trajanju od sat i pol. Kroz zimu su planirana četiri ciklusa, dakle ukupno 16 dolazaka.
 
Teme koje ćemo istraživati uključuju sliku o sebi, obitelj, želje, strahove, emocije, strahove i snove, a u istraživanju ćemo koristiti i razne druge tehnike koje uključuju glazbu, vizualizaciju i pokret.
 
Voditeljica programa je diplomirana profesorica likovne kulture s edukacijom iz art terapije Josipa Pavić 
 
Prijave na:josipavic3@gmail.com